Simon Pegg som Scotty – En sammanfattning av nuvarande besättning

Simon Pegg som Scotty

Den 12:e oktober klockan 07:37. Det ärdatumet och klockslaget när jag ramlade av stolen. Simon Pegg är Montgomery ”Scotty” Scott i den kommande Star Trek-rullen. Ett helt fantastiskt val och en skådisa som jag inte alls funderat kring i dessa banor.

Vidare kan vi även meddela att John Cho, från bland annat Harlod & Kumar och som John ”MILF guy #2″ i American Pie, är Sulu. Budget på filmen har nu svält till ca 150-160 miljoner dollar vilket är nästan det dubbla mot budgeten för den tidigare dyraste Star Trek-filmen.

Så här ser nu kaptensbryggan ut för tillfället (exkluderat Kirk som ännu inte officiellt rollbesatts):

John Cho som Sulu
John Cho som Sulu

Zoe Saldana som Uhuru
Zoe Saldana som Uhuru

Zachary Quinto som Spock
Zachary Quinto som Spock

Simon Pegg som Scotty
Simon Pegg som Scotty

Anton Yelchin som Chekov
Anton Yelchin som Chekov

8 reaktion på “Simon Pegg som Scotty – En sammanfattning av nuvarande besättning

  1. Snablar vilken kanonrollbesättning! Simon Pegg ?GER ju. Låt mig redan nu sticka ut hakan och säga att samtliga ovan nämnda och visade skådisars karriärer kommer att dra iväg i Warp-fart i och med nya Star Trek-filmen. För Pegg är det extra välförtjänt.

  2. typiskt… Vi tycker att dom ser en aning unga ut.. verkligen.. mesiga.. och vi gillar inte riktigt den som ska spela Spock… men som tur är så kommer Nimoy vara med i filmen.. har hört det i alla fall, och tycker att han som ska spela Scotty är lite bättre en dom anndra.. Vi får se hur det här går.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>