Marknadsföringen av Beowulf: Angelina Jolies vänstra bröst

Paramount har verkligen slagit huvudet på spiken, de tror sig veta hur de bäst gör reklam för en film. Visst har de kört en liknande linje för Tomb Raider-serien. Men nu tar de verkligen i och kör tuttar rakt av. Hela marknadsföringen (nu tar jag i lite, det är en reklamskylt) av den kommande Beowulf av Robert Zemeckis består av Angelina Jolies vänstra bröst.

Vi får hoppas att filmen har andra kvalitéer. Men man undrar ju.

Via The Hot Blog

11 reaktion på “Marknadsföringen av Beowulf: Angelina Jolies vänstra bröst

 1. Yeah? So what att man råkar se hennes bröst från sidan. Visste inte att bloggywood var så pryda. Trodde vi levde på 2000-talet.

 2. Jag har läst inlägget: ”Men nu tar de verkligen i och kör tuttar rakt av”
  Det är en vanlig jävla profilbild. Vad ska hon göra? Ta på sig en gördel och spänna så att bröstet mosas in och inte syns? Hade hon stått framifrån, vad hade ni skrvit då?
  Kvinnor har bröst, men ni kanske inte får se så mycket av den varan. Kanske är det så att det är i betraktarens öga, vilket säger en del om er själva.

 3. Krilla: Du tar allting på för stort allvar. Jag skrev en skämtsam rubrik om att PR-kampanjen för Beowulf består av Jolies vänstra tutte.

  I mitt tycke så borde de ha kunnat hitta så mycket annat att lyfta fram än en side boob-bild som finniga tonåringar kommer att säga ”Vad ska de göra? Hon har ju tuttar? Det är ju en profilbild! Ska hon ha gördel eller?”.

 4. Så mycket tonåring kan jag inte påstå att jag är då jag paserat 30 sträcket. Ska du kontra får du allt hitta på något bättre.
  Jag tycker att bilden är bra och när jag såg den så förde den ine alls tankarna till hennes bröst.
  Självklart fattar jag du inte var 100% seriös utan överdrev lite. Tyckte endå inlägget sög.. men kanske var det nyhetstorka.

 5. Jag förstår inte varför Jolie får så mycket uppmärksamhet kring en film om Beowulf? Visst ska hon spela Grendels mor. Men borde inte vara en affisch då med Grendel eller Beowulf?

 6. Hörde att det inte är hennes bröst ändå…utan tillfixade och förstorade i datorn. I en intervju sa Jolie att hon inte kände igen sin kropp i filmen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>