Sam Raimi om framtiden

I samband med lanseringen av 30 Days of Night passade Sam Raimi på att tala från hjärtat angående framtida projekt med MTV:s Larry Carroll.

Samtalet rullade självfallet in på Spider-Man 4 och här berättar Raimi att han försöker hålla sig undan handlingen för att få in en fräsch känsla till den fjärde filmen i serien. När han får en fråga om han är intresserad av att göra en Venom-rulle blir svaret att ”det där är troligen för någon annan.”

Men hur blir det då med de eviga ryktena om Evil Dead? Här berättar Sam Raimi att han både är intresserad av att filma en uppföljare liksom en remake på originalet. För att Evil Dead 4 ska bli av gäller det att få med Bruce Campbell, en handling och finansiering. Remaken saknar däremot bara en regissör som kan tänka sig tolka om den legendariska filmen.

Sam Raimi har även kopplats till The Hobbit och han menar att filmen är Peter Jacksons – bara ifall Jackson frånsäger sig regin för att istället stå som producent kan Raimi tänka sig hoppa in i projektet.

2 reaktion på “Sam Raimi om framtiden

  1. Låter som ord från en seriös regissör.
    Tycker Raimi ska hålla sig ifrån SpiderMan ett tag och hoppas ändå lite på Bruce och Evil Dead 4, en remake kanske är lite onödigt, men skulle väl inte skada antar jag :P

  2. Jag håller med om det där med att Raimi borde ta det lugnt med Spiderman ett tag och satsa mer på ”Evil Dead 4″.

    Varför måste dem göra en remake på den första klassikern, dem kommer bara att förstöra hela ”Evil Dead”-historiken!!!!

    Jag kan inte se nån annan spela Ash. Bruce Campbell är Ash!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>