Ryan Gosling ut ur The Lovely Bones, Mark Wahlberg in

Lovely Bones

Idag är det tänkt att inspelningen av Peter Jacksons nästa film, The Lovely Bones, ska börja. Igår blev det känt att Ryan Gosling lämnar produktionen efter ”creative differences” och Mark Wahlberg ersätter honom. Ryan har inför rollen i The Lovely Bones gått upp 9 kilo och odlat skägg.

Sist jag såg Mark Wahlberg så var han inte lätt mullig med skägg, men jag antar att Marky Mark nu går på en diet av smält smör och chokladsås. Och du Mark, lämna rakhyveln hemma.

The Lovely Bones är filmatiseringen av boken Flickan från ovan av Alice Sebold. Boken handlar om den fjortonåriga flickan Susie Salmon som blir våldtagen och mördad på väg hem från skolan. Från sin utkiksplats i himlen följer hon med medkänsla och växande insikt livet på jorden. Hon kämpar med att acceptera sin död, samtidigt som hon fortfarande klänger sig fast vid de levandes värld.

Mark Wahlberg tar över rollen som Jack Salmon, flickans far. I övriga roller hittar vi Rachel Weisz, Stanley Tucci och Susan Sarandon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>