Trailertips: I’m Not There

I?m Not There

Visst kanske du tycker jag tjatar lite. Men jag är peppad inför Todd Haynes I’m Not There. Tidigare trailers har inte varit riktigt så pratiga. Denna är dock lite mer pratig. Som Bob Dylan-fan så kommer du nog gilla denna film. Inte Dylan-fan? Enligt Rotten Tomatoes så verkar det som om de som ogillar filmen även ogillar Dylan.

6 reaktion på “Trailertips: I’m Not There

  1. Har väntat på den här filmen sen jag hörde om den sent i somras. kommer troligen upp på bio efter nyår, borde få soundtracket när som helst, filmen verkar vara kanon !

  2. Kul hörrni. Har man inget till övers för Dylan så behöver man väl inte bemöda sig om att försöka förstå filmen heller. Er förlust. Verkar vara precis den filmen som behövs om honom!

  3. alla klagar på att skådespelarna är för olika dylan utseendemässigt! Jag vet inte om jag är så förtjust i filmen, men jag ser det mer som en gestaltning av dylan, inte härmning i minsta detalj.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>