Trailertips: Rambo och I am Legend

Wide av Rambo
Nu ramlar det in massor med trailers till vintern/vårens kommande filmer. Den ena är Rambo vilken är en film som jag inte är speciellt intresserad av och trailern hjälper inte till.

I am Legend däremot är en film som jag flera andra här på Bloggywood längtar efter. Vet ni inte allt för mycket om filmen och inte vill ha för mycket spoilers bör ni inte titta på de trailers om finns att ta del av tidigare. Det som jag gillade med den första trailern var just att man inte fick se vad det var som Will Smith stötte på. Denna gång får man lite mera. Det finns en internationell version och en för U.S.

Alla dessa trailers hittar ni hos /Film:
Rambo Trailer
I am Legend

För er som missat det finns nu även postern ute. Läs resten av inlägget för att se den.

Rambo Poster, via IGN

6 reaktion på “Trailertips: Rambo och I am Legend

  1. Skulle inte filmen heta ”John Rambo”? De bytte väl till något annat, fick arga fans på halsen och bytte sedan tillbaka till ”John Rambo” igen?

  2. Jag har för mig det också. Men tror att efter To Hell and Back så blev det bara Rambo.
    Stallone tyckte att namnet John Rambo kändes som Rocky Balboa. Rocky Balboa är ju sista filmen i Rocky-serien. Tydligen är inte detta sista filmen i Rambo-serien.
    *usch* Jag kan för mycket kring denna filmen :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>