Tävling: Vinn biobiljett till Lady Chatterleys älskare

Nu har du chansen att bli bjuden på bio av Bloggywood och Atlantic film. Imorgon går Lady Chatterleys älskare upp på biografer i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi lottar ut en biljett till någon av våra läsare om du kan identifiera vilken film dessa tre bilder kommer från. Imorgonkväll drar jag en vinnare bland de rätta svaren och den vinnaren får då en biobiljett till valfri visning av filmen.

Premiären blir det dock lite snävt att hinna med att gå på men annan valfri visning går alldeles utmärkt.

En film, tre ledtrådar.

Mejla in ditt svar till bjorn@bloggywood.se innan klockan 22 den 16:e november (imorgon fredagkväll, alltså) så har du chansen att få gå på bio. Ange gärna också din adress och önskad ort att se filmen på (Stockholm, Göteborg eller Malmö).

Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>