Winona Ryder är Spocks mamma, första bilderna på nya Spock

Zachary Quinto som Spock

De första bilderna på Zachary Quinto som Spock

Under min ganska långa semester (saknat mig?) blev det känt att Winona Ryder är Spocks mamma. I den kommande filmen alltså. Well, det är en rollbesättning jag inte hade väntat mig. Inte för att jag klagar, jag har haft en dragning åt Winona ända sedan 1994 års Reality Bites. Många källor säger dock att det är sant, jag blev tvungen att titta efter att antal ggr.

Den brittiske skådespelaren Ben Cross är klar för att spela Spocks far Sarek.

Nu när vi tryggt vet vem den nye Spock, Zachary Quinto, har som mor och far i filmen så kan vi ta oss en extra titt på de första bilderna på honom som Spock. JFX Online har alla bilderna. Den totala likheten med gamla Spock är läskigt.

2 reaktion på “Winona Ryder är Spocks mamma, första bilderna på nya Spock

  1. Spockheten finns definitivt där. Kände första gången jag hörde om castingen att Quinto skulle, åtminstone utseendemässigt, kunna axla Nimoys mantel utan problem

  2. Håller med om sjukt stark likhet. Som gammal trek älskare känns det intressant att se ”Sylar” som spock. För visst är det samma kille ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>