Christian Bale i Terminator 4?

Christian Bale

AICN rapporterar, från självaste tjocknörden Harry själv, att Christian Bale ska medverka i Terminator Salvation: The Future Begins som John Connor. Enligt Harry kommer det från en högst säker källa, en källa som tidigare inte har haft fel.

Skulle det vara sant så är Bale den tredje skådisen att spela John Connor. Edward Furlong som den unge, Nick Staahl som den semi-unga och nu Bale som den lite äldre. Finns det någon sanning i detta så ökar min pepp med ett par hundra procent. Om de nu bara kunde ändra titeln på filmen…

Via Empire får dock reda på att enligt källor till CHUD så är det inte John Connor som Bale ska spela, utan den nya Terminatorn.Visst kan vi se honom som en stenhård Terminator. CHUD får även små hintar om att Bale inte ska spela varken Terminator eller Connor, utan en ny figur, som tidigare inte funnits med i ”Terminator-världen”.

Bale har tidigare hjälpt till att blåsa liv i ett franchise. Kan detta betyda att det blir nytt liv, och framgångsrikt, för ett kommande Terminator-franchise? Cinematical pratar nämligen om att 4:an kan vara starten på tre nya filmer.

Vad som däremot talar emot det positiva vi kan läsa om ovan är att McG ska regissera. McG? Vem fan är han och vad fasiken är det för löjligt namn? Jo, han är känd, förrutom som musikvideoregissör, som regissör till Charlies Angels och We Are Marshall. Charlies Angels: Underhållande? På sin höjd. Yta? Ja. Lättviktigt? Ja. Det är inte det hållet jag vill se Terminator.

Så här skriver IMDB om handlingen i den fjärde Terminator (ta det med en nypa salt):

After the drastic effects of Terminator 3, the story continues as John Connor and soon to be wife Kate Brewster realize they must create a resistance organization with Earth’s remaining survivors against the army of robots slowly being built up by Skynet. As they are building this resistance, one survivor happens to be a traitor in disguise, and has a secret that nobody would ever come to suspect.

Vad tycker du? Christian Bale som John Connor? Och i så fall, vem tar över rollen som Kate Brewster från Clare Danes?

8 reaktion på “Christian Bale i Terminator 4?

 1. Håller med att om Bale deltar i filmen så höjer det mina ambitioner att se den. Skrota sedan McDonalds eller McG eller vad han nu heter. Ta med Robert Patrick som en Terminator, and let the fun begin :D

 2. Peppen som kom när jag såg Bale i en Terminator sjönk som en blyinfattad sten när namnet McG dök upp. Inte sett We are Marshall men Charlies ?nglar var ju inte något som direkt hamnade högst på betygskalan.
  Men som sagt så känns Bale som en väldigt lockande John Connor

 3. Arnold borde återvända som Terminatorn!!!! Men han kan inte eftersom att han är just nu ”The goveinator”.

  Men ja, Bale som John Connor och Robert Patrick som Terminatorn (T-1000?).

  Gwyneth Paltrow som Kate Brewster? Ridley Scott i regi stolen?

 4. Pingback: Bara för protokollet… « Crippas filmblogg

 5. Det är klart att Christian Bale är ett intressant val – men frågan är väl mer: behöver vi fler Terminator-filmer? Trean var ju inte direkt på samma nivå som de två första. Och jag kan bara föreställa mig hur rörig logiken kommer att bli med ännu fler tidshopp. Varför inte sluta i tid, för en gångs skull?

 6. Terminator 4 kommer att bli skit, oavsett vem som gör den eller är med i den. Tveklöst kommer den att suga apa, och vara gjord enbart för att ytterligare urvattna och urlaka ett franchise som en gång i tiden var fullständigt lysande, och som borde ha slutat efter den andra filmen.

  Enda orsaken till att göra en fjärde film är för att ytterligare förolämpa oss som har lite mellan öronen, och för att försöka krama ytterligare lite stålar ur en död häst.

 7. Blir så trött på att de byter skådespelare hela tiden.
  Edward Furlong är den riktige John Connor och ingen kan ta hans plats.
  Ta in Edward Furlong ifrån 2:an igen och skrota 3:ans film.
  Istället ändra, och ta små delar ifrån 3:ans historia med Edward Furlong som John Connor.
  Sen efter det kan framtidens krig börja med Edward Furlong som John början och Christian Bale som t.ex:terminator.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>