Trailertips: Cloverfield

J.J. Abrams-producerade monsterrullen Cloverfield har vi skrivit om tidigare. Då gällde det en massa korta teasers och ett par skruvade sajter. Nu har dock den officiella trailern äntligen hittat ut.

Glädjande är att de handhållna kamerorna verkar ha bibehållits och att handlingen troligen kommer att utspela sig från de oskyldiga offrens synvinkel. Efter att ha sett trailern känner jag inte längre några tvivel på att New York har attackerats av någon form av monster och att historien kommer att berättas utifrån ”upphittade” filmer – det luktar Blair Witch fast med bättre budget.

Trailern i många olika upplösningar hittar du här (apple krävs).

6 reaktion på “Trailertips: Cloverfield

  1. Oh i like it! I like it alot!

    Får mig att vilja köpa en hd-kamera och bära med mig den överallt. Ospännande liv jag har dock, men man vet ju aldrig.

  2. Hmmm, BlairWitch möte Godzilla? Trailer är riktigt fräck och göra att jag gärna ser filmen. Men tankarna att det kan vara just BlairWitch möter Godzilla skrämmer mig lite. Sedan kommer om väl inte kunna hålla ”monstret” dolt. Utan måste bara visa vilka fräcka CG-effekter som dom kan göra.

  3. Jo, självfallet. Fast jag vet inte om det är en bra idé att hålla monstret dolt. Det kan bli krystat.

    Hade jag sprungit runt med en kamera så hade jag banne mig riktat den mot monstret. Det känns självklart.

  4. Det enda jag tänkte under hela trailern är ändå ”jag har setta detta tidigare”. Hoppas verkligen J.J Abrams gör något annorlunda med den färdiga produkten, för han har helt klart bevisat att han är en kompetent regissör… när han vill

  5. går säkert att se.. undra dock hur många gånger de kommer nämna ordet ”terrorister” innan de förstår att det är nåt monster av nåt slag.. och som sagt, vi har sett detta förrut, hoppas de kommer på nåt nytt sätt att framställa det på..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>