Russell Crowe kan ersätta Brad Pitt

Russell Crowe i American Gangster

Förra veckan blev kom det ut att att Brad Pitt hoppat av Kevin MacDonalds State of Play. MacDonalds som tidigare i år hade en stor hit med Last King of Scotland. Anledningen till Pitts avhopp skulle vara att han inte var helt nöjd med manuset och tyckte att det kunde poleras något.

Att polera ett manus i dessa strejktider är dock inget som går att göra och det är inget som filmbolaget tycker behövs. Enligt Variety försöker Universal få Russell Crowe att ta över där Brad Pitt lämnade. Det vill säga: Universal hoppas att Russell Crowe inte ser de problemen med manuset som Brad såg. Vi får se om Universal lyckas få igång projektet, de är antagligen sugna på att ha några filmer i produktion och i efterproduktion när strejken väl är över eftersom det kan bli ett ganska tomt releasefönster (av amerikanska filmer) pga strejken.

State of Play har annars ett ganska starkt startfält med Edward Norton, Helen Mirren, Robin Wright Penn och Jason Bateman.

2 reaktion på “Russell Crowe kan ersätta Brad Pitt

  1. Nej, nej och åter nej! Jag har så svårt för Crowe, det är något med hans ansikte.
    Han ser ut som en blandning av en narkoman och en nallebjörn, läskigt är vad det är.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>