Who watches the Watchmen?

Watchmen

Ooooh! Spännande bilder från Zack Snyders filmatisering av den grafiska romanen Watchmen har letat sig upp på interwebben. Nedan bilder är hämtade från den officiella Watchmen-bloggen som du hittar här.

?r det Rorschach vi ser på en av bilderna (den med Nixon)? Klicka på bilderna för att se dem i stort format. Det är hög detaljrikedom och känsla i bilderna. Det enda negativa med att titta på bilderna är att veta att vi måste vänta ända till Mars 2009 för att se filmen.

Watchmen Watchmen
Watchmen Watchmen

11 reaktion på “Who watches the Watchmen?

  1. Oh, I like! Och håller med Henrik om förstabilden. Känns väldigt bekant, och väldigt välkommnande.

    och visst skulle det kunna vara Rorschach som skymtar förbi, särskilt troligt då det ser ut som ansiktet är utsuddat på bilden

  2. Pingback: Alan Moore vill inte ha något med Watchmen att göra - Bloggywood - En blogg om film.

  3. Pingback: Snyder släpper ny bild från Watchmen - Bloggywood - En blogg om film.

  4. Pingback: Videojournal för Watchmen och bilder - Bloggywood - En blogg om film.

  5. Allvarligt talat, det är knappast snygga bilder som avgör om det blir en bra film eller inte. Det är tematik och story. Fanboys må klaga oavsett vad men det framgår inte av bilder om det är en bra film eller inte, och om ni bara tittar på bilder, varför inte skita i att se filmen och sitt och runka framför dem istället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>