Ny bild på Heath som The joker

Heath Ledger som The Joker

Skulle du vilja möte den här killen i en mörk gränd? Empire visar upp sitt omslag för januari-numret.

Det är inte ofta vi modebloggar här på Bloggywood. Men det är nästan så att jag har lust att fråga någon om vart man få tag på strumporna. Eller åtmindstonde skorna…

Den stora bilden finns efter hoppet.

Heath Ledger som The Joker i Empire

10 reaktion på “Ny bild på Heath som The joker

  1. Blev Nicholson förbannad för att han inte fick förfrågan är han ju helt pantad i huvudet! Dom nya Batman-filmerna ska ju fylla ut den funktionen de gamla, småtöntiga rullarna aldrig lyckades göra. Hur fan skulle det då se ut om vi hade samma joker? Kanske skulle Arnold Schwarznegger hoppa in och spela Mr. Freeze då också?

  2. Håller med i det som Joppe skriver. Nicholson hade varit extremt opassande i denna rulle. Heath kommer att knäcka.

    Jag är dock inte särskilt oroad över dräkten. Det lutar ju åt att filmen blir ganska mörk och Läderlappen kommer antagligen vara mycket i rörelse. Så det är nog ingen större fara där.

  3. Alltså, rent visuellt ser det ju grymt rätt ut. Jag tror han kan bli riktigt creepy. Tim Burton i all ära, men jag föredrar Nolans Batman Begins, och hoppas att The Dark Knight blir ännu vassare.

  4. Pingback: Empire visar upp ännu mera Heath - Bloggywood - En blogg om film.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>