7 reaktion på “Empire visar upp ännu mera Heath

 1. Jokern är en bit ifrån min favoritskurk och lite besviken blev jag nog över att han skulle vara med redan i andra filmen, meeen… Heath ser ruggigt ruggig ut.

  Plus jag litar på Nolan. Det här kommer bli skitbra.

  Och bilden är från Wizard. Vilket var vad jag egentligen ville påpeka, men det är så trist att bara kommentera med korregeringar :)

 2. jag vet inte riktigt varför ni postar så mkt bilder på honom och dessutom hade tidningen ”allt om film” i förra numret ett reportage om denna film samt en drös bilder på nya the joker.. inget nytt här liksom, what’s the news?

 3. jag vet inte riktigt varför ni postar så mkt bilder på denne herre och dessutom hade den suveräna tidiningen ”allt om film” i förra numret (oktober/november) ett reportage om denna film samt en del bilder på the new joker, vad är nyheten egentligen?

 4. Johannes: Det är enkelt svar om varför jag postar så mycket om bilder på denna herre: Jag är intresserad.

  Smaken är som baken helt enkelt, delad. Du tycker tex att Allt om Film är suverän.

  Bilderna som de hade i sin artikel är inte de som vi postade här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>