Nya KITT är en Mustang

En pilot för en ny Knight Rider-serie är på gång och nu Jalopnik lyckats få tag på en bild på nya KITT. Denna gång verkar det som om KITT inte är en Pontiac Trans-Am. I 80-talsserien så var KITT en tredje generations Trans-Am (den tidigare generationen kunde du se Burt Reynolds ratta i Nu blåser vi snuten och finns för evigt i mitt hjärta) och den eleganta brittiska rösten som KITT hade kändes ganska passande.

Nu är KITT dock en stor och tjock Ford Shelby GT500KR Mustang. Kan du se den bilen prata med brittisk accent? I mitt huvudet låter den mera som en Mickey Rourke eller Michael Clarke Duncan.

Fler bilder:

20 reaktion på “Nya KITT är en Mustang

 1. Förresten borde alla regga sig på Gravatar.com för att få sin egen lilla bild här bland kommentarerna. Vi hade det tidgare men vid serverbytet hade den pluginen låg prio.

  Nu är default-bilden för folk utan Gravatar Han Solo vilket jag antar är en nackdel om man vill få folk att skaffa en gravatar. För vem vill inte ha Han Solo?

 2. Kan nämna att camaron som körs i transformers, som först är en 78 tror jag men sedan blev den ”nya”, är en replika på en prototyp, pontiac gto chassie och en glasfiberklaross som är gjord efter en camaro prototyp för den ”riktiga” camaron som skall komma 2009…Den byggdes ironiskt nog av Saleen som normalt bygger prestandaversioner av Ford Mustang… ….Den jagas fö av en Mustang i filmen… :)

 3. Tillbaka till ämnet – jag har betydligt lättare att se en modern mustang snacka brittisk engelska än en fläskig trans am. Jag tycker att nya mustangen flirtar lite med aston martin i sitt formspråk, så…

  Ser fram emot filmen – var helt förkrossad om jag missade ett avsnitt med The Hoff och Kitt.

 4. Varför?! Varför?! Varför?! Varför?!

  Varför ändra modellen på KITT???? Och också, varför ändra modellen på Bumblebee??

  Såg ju rätt snygg ut, men det är inte samma sak.

 5. NU G?R SKAM P? TORRA LAND!

  KITT som mustang? Vad kommer härnäst, en lönnfet, gråhårig Hoff som behöver käpp och rullstol för att komma in/ur bilfan?

  För det är vad mustangen är, en trött gammal gubbe som försöker vara fräsch.

 6. En av anledningarna till att det inte är en Pontiac torde väl vara att det inte finns någon trans am kvar längre eftersom 2002 var sista årsmodellen. Lte svårt att få spons på gamla bilar kanske.

 7. Jag bryr mig egentligen inte så mycket om vilken bil det är som är KITT. Nya Mustangen är ganska fräsch och ser manlig ut.

  Det jag tycker vore opassande är om ”färddatorn” pratar med brittisk engelska.

 8. Jo, det va enheldel rykten om att koenigsegg CCX skulle få rollen först..då dessa rykten va populära så jobbade jag på Koenigsegg och dem visste inte ett skit om det så antagligen va det bara förhoppningar eller lösa rykten..dessutom skulle dem aldrig kunna få 3 CCX för att använda i en film eller serie..för mkt arbete och för mkt pengar..för det är faktsikt 3 olika mustanger dem använder nu..

 9. …och skulle dem råka cracha en koenigsegg så kostar det mkt cash och tid..Koenigsegg är inte en bil som produceras på löpande band..den produceras efter beställning..ca 8,3 miljoner är väl bilen uppe i

 10. Har idag sett pilotavsnittet till ”Knight Rider 2008″, och den sög!!!

  De har förstört allt. Inte nog med att KITT är en mustang, han talar amerikanska och inte brittiska. Töntiga karaktärer, fast huvudpersonen var inte så dum, en anning bättre än Affleck.

  Den här nya serien är så b-aktigt i samma stil som ”En djävulsk romans 2″ och tv-serien ”V.I.P”. Om den här serien blir av så tänker jag bojkotta den. Och alla som har vuxit upp med den här serien och älskar den, bör lyssna på mitt råd och bojkotta den nya versionen.

 11. De har förstört en gammal barndoms serie och det gör mig förbannad!!!!!!!

  Jag hoppas verkligen att den nya serien inte blir av. För om det blir det, BUUUU!

  Om det inte blir det…HA HA HA HA!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>