Trailertips: Dan in Real Life

Ta en titt på nedan trailer för den romantiska komedin Dan in Real Life med Steve Carell. Känner du en varm gosig känsla? Jepp. Fånler du? Jepp. Kan du inte checka för på båda dessa är du inte mänsklig.

Dan in Real Life hade biopremiär i USA i slutet av oktober, har hittills fått 7,5 på IMDB och innehar 64% på Rotten Tomatoes. I Sverige får vi dock vänta ända tills i mars nästa år. Det är alltså läge för lite RomCom-mys i biosalongerna eller i soffan.

En reaktion på “Trailertips: Dan in Real Life

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>