Tim Burton gör lågbudgetfilm åt Disney

Frankenweenie

Tim Burton har skrivit på ett kontrakt med Disney för att göra två filmer åt dem. Bland annat kommer han att göra en långfilm av hans kortfilm Frankenweenie från 1984. Handlingen kretsar kring en ung pojke som får sin hund att återuppstå från de döda. Mörkt och med goth-tema antar jag att vi kan vänta oss från Herr Burton och Disney.

Burton säger så här till SciFi Wire:

”We?re going to do that real low-budget,” Burton said. ”The thing that excites me about it and that will make it different is that when I look at my original drawings, there are certain things that are in those that I couldn?t get in the live action when I made the film. So I?m quite excited to try to get a certain emotion and other characters in the new version, and I want to make it a slightly bigger story.”

?r du sugen på att se Frankenweenie så tar en titt här nedan:

Frankenweenie – Del 1

Frankenweenie – Del 2

Frankenweenie – Del 3

En reaktion på “Tim Burton gör lågbudgetfilm åt Disney

  1. Trodde först att den här var animerad.

    Egentligen så behöver dem inte göra en långfilm av den här, den är lika bra som den är:) Hoppas att dem behåller slutet. Okej, den här filmen gjordes 1984 så jag antar att det blir en ny unge i långfilms-versionen. Men kommer man att behålla Daniel Stern och Shelley Duvall?

    Om min hund hade dött så skulle jag också ha återupplivat henne till liv, oavsett konsekvenserna. Jag älskar min hund;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>