En första bild på Leonardo DiCaprio från Ridley Scotts Body of Lies

Leonardo DiCaprio - Body of Lies

Sugen på mera Ridley? Själv blev jag aningens besviken på American Gangster (läs Nenas recension här). Efter all praise till höger och vänster så visade sig American Gangster vara ganska platt och slätstruken. Tekniskt sett riktigt välgjord men det mesta kändes ganska ”kulissigt” och utan känsla. Oj, nu låter jag lite neggig, jag gillade faktiskt filmen, den nådde dock inte ända fram till den pepp-nivå som jag hade (4 av 6 från mig). Nog om det!

Ridley Scotts nästa rulle efter American Gangster är Body of Lies med bland annat Leonardo DiCaprio, på bild från filmen ovan, och Russell Crowe. Baserad på en bok av David Ignatius med samma namn och manus skrivet av Oscarsvinnaren William Monahan (The Departed) så börjar jag trumma smått på pepp-trumman. Hoppas Monahan, som har hajpen på sig efter The Departed, gör ett bättre jobb än av Steve Zaillian gjorde med American Gangster.

Handlingen i Body of Lies krestar kring hur en f.d. journalist, skadad i irakkriget, anställs av CIA för att leta reda på en Al Qaida-ledare.

En reaktion på “En första bild på Leonardo DiCaprio från Ridley Scotts Body of Lies

  1. ”Tekniskt sett riktigt välgjord men det mesta kändes ganska ?kulissigt?? och utan känsla.”

    Låter som en Ridley Scott-film, i allra högsta grad. Och The Departed var skitbra, det gör mig inte mindre skeptisk till att Scott (som har gjort bra filmer, det säger jag inget annat om, fast det är länge sen nu) skulle kunna göra något värdigt av det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>