Julkalendern – 14:e december

Vi fortsätter lucköppningen och dagens lucka innehåller ovan bild. Ta en titt till höger för att se vilka som svarat rätt och ingår i vår Wall of Fame.

Från vilken film är ovan scen tagen ifrån? Svara bland kommentarerna.

I Julkalendern vinner du ära och berömmelse. Den serveras i form av en länk i vår Wall of Fame. Kolla till höger. Personen med flest segrar på Julafton kommer vinna ett fin-fint pris från Bloggywood-redaktionen.

Kom ihåg! Skulle en lucka vara olöst innan nästa lucka publiceras så kan man fortfarande gissa på dem! Kolla i högerspalten efter de olösta luckorna.

29 reaktion på “Julkalendern – 14:e december

  1. Det där skulle kunna vara precis vad som helst… Men hon påminner lite om Naomi Watts så jag gissar på ”The Ring” (den amerikanska remaken då givetvis)

  2. Jävligt svårt att se ifrån vilken film det är. Av att bedömma ifrån kvalitén på bilden så ser det ut att vara en film ifrån 90:talet… En rätt lam dvd-rip som du printat kanske?

    Dawn of the dead. House of dead. Night of the living dead remake.

    The hills Have eyes, the hills have eyes 2.

    The Exorcism of Emily Rose

    Svårt som fan att urskilja!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>