Ewan McGregor är Jim Carreys kärleksintresse

Ewan McGregor är klar som kärleksintresse åt Jim Carrey i den kommande filmen i Love You Philip Morris. Filmen är regidebuten för manusförfattarna till Bad Santa, Glenn Ficarra och John Requa.

Handlingen krestar kring en bedragare som tillslut ser sig bakom galler i ett fängelse i Texas. Väl där inne hittar han kärlek hos sin cellkamrat. Jag gör det inte rättvisa, så här skriver Variety:

Carrey signed earlier in the fall to star in the fact-based tale as Steven Russell, a married father whose conman ways introduced him to the Texas prison system. There, he fell in love with cellmate Phillip Morris. His love for Morris motivated his escape from prisons four times, once by using a green pen and bucket of water to change his prison outfit into what appeared to be surgical scrubs, another time by faking his death from AIDS and signing his own death certificate. Morris eventually got out, but Russell?s escapades got him a 144-year sentence.

Bara kärlek kan få en man att förvandla sin fängelseoverall till att se ut som kirurgkläder med hjälp av en grön penna. Med tanke på kvalitén hos Bad Santa och de nu två nämnda skådisarna så kan detta bli riktigt roligt. En Brokeback Mountain möter Escape from Alcatraz möter Bad Santa?

En reaktion på “Ewan McGregor är Jim Carreys kärleksintresse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>