Julkalendern – 20:e december

Vi fortsätter lucköppningen och dagens lucka innehåller ovan bild. Ta en titt till höger för att se vilka som svarat rätt och ingår i vår Wall of Fame.

Från vilken film är ovan scen tagen ifrån? Svara bland kommentarerna.

I Julkalendern vinner du ära och berömmelse. Den serveras i form av en länk i vår Wall of Fame. Kolla till höger. Personen med flest segrar på Julafton kommer vinna ett fin-fint pris från Bloggywood-redaktionen.

Kom ihåg! Skulle en lucka vara olöst innan nästa lucka publiceras så kan man fortfarande gissa på dem! Kolla i högerspalten efter de olösta luckorna.

10 reaktion på “Julkalendern – 20:e december

  1. Plox plockade hem även denna. Bröderna Coens The Big Lebowski är rätt svar.

    Denna var förövrigt dedikerad till Conan, som önskade lite Br Coen. Trodde att han skulle hinna med att flika in ett svar.

  2. Tack Daniel! Men det var tyvärr pärlor för ett svin, jag har halsfluss och är hemma med sjuka barn och kommer ihåg att kolla Julkalendern ungefär vid den här tiden varje dag. och då har ju den där Plox för länge sen kammat hem segern varenda gång… Damn you! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>