George Lucas vet redan nu att kritkerna kommer att såga Indy 4

Indiana Jones 4

Många vaknar upp varje morgon och tackar gudarna för att George Lucas existerar. Mannen gav oss ju faktiskt Star Wars och Indiana Jones. Men kan man bli mer neggig än den gubben?

Inte nog med att han redan nu vet att kritiker kommer att hata filmen, alla fans är upprörda (Va? ?r vi?).

I Vanity Fair uttrycker sig Lucas så här om Indiana Jones kommande äventyr:

I know the critics are going to hate it. They already hate it. So there’s nothing we can do about that. They hate the idea that we’re making another one. They’ve already made up their minds

Bryt. Vad? Har kritikerna redan bestämt sig? Eftersom George sitter med den hemliga kraften (The force?) att veta vad kritikerna tycker, kan han inte använda sig av det och göra en film som de kommer att tycka om?

Inte nog med att han vet vad kritikerna tycker (vilket i mitt tycke är både de som jobbar med filmtyckande till vardags, mig själv och du och alla andra) han vet även vad alla fans tycker om det.

The fans are all upset. They’re always going to be upset. ‘Why did he do it like this? And why didn’t he do it like this?’ They write their own movie, and then, if you don’t do their movie, they get upset about it. So you just have to stand by for the bricks and the custard pies, because they’re going to come flying your way.

Så nu vet du att kritikerna kommer att hata filmen och att du, jag och alla andra är upprörda över att den görs. Själv kommer jag köpa en biobiljett, trots att jag hatar filmen och ska skakandes av vrede titta på hela filmen.

Vill du läsa hela Vanity Fair artikeln så ta en titt här. Det finns även en del intressanta bilder att glo på (för vem orkar egentligen läsa?).

5 reaktion på “George Lucas vet redan nu att kritkerna kommer att såga Indy 4

  1. Så här har han väl sagt sedan Rymdimperiet slår tillbaka… kanske hans eget OCD-sätt att försöka ge tur till filmen?

    Jag väntar spänt på Indy 4, och tänker ge den en värdig chans även om såna här projekt inte alltid slutar lyckligt. :)

  2. Hehe, han är lustig George. Men om han vill få kritiker och fans att inte döma ut nån film i förväg så kanske det är dags att han gör något nytt, som INTE är en fjärde uppföljare på något annat. Det kanske är dags för en första uppföljare på Willow ;)

    Själv har jag inte hunnit döma Indy ännu (även om det känns lite tveksamt med LaBeouf i en roll) och kommer med största sannolikhet införskaffa en biljett jag med

  3. hehe, stackars lilla rika man… JoeZ har rätt, det svider tydligen fortfarande efter sågningarna av SW 1-3… men gör man ”The Phantom Menace” så får man skylla sig själv!

    Om Lucas struntade i (att spekulera i vad) vad kritikeretablissemanget tyckte och sneglar på bloggarna istället skulle han säkert se att de allra flesta är

  4. …KRAFTIGT peppade på Indy 4. ?ven omdet alltid är känsligt med senkomna sequels till filmer vi i nördcommunityn älskar. men ändå – man hoppas och vill så OERH?RT gärna att det ska bli bra. Och hoppet är så stort att man är beredd att överse med R?TT mycket. Vilket GL borde inse, och inte sura innan filmen ens är klar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>