Uppföljare till I Am Legend på gång?

Will Smith i I Am Legend

Will Smith-rykaren I Am Legend har ännu inte haft premiär här i Sverige, vi får vänta till den 25:e januari, men har redan spelat in runt 2,2 miljarder kronor världen över. Går en film så pass bra så kan vi förväntas oss en uppföljare. Shock Till You Drop rapporterar att författaren Richard Matheson, som skrivit boken som filmen bygger på, har sålt rättigheterna till en uppföljare till Warner Brothers. Good for you Matheson!

Boken, som är en riktig höjdare, bör du införskaffa så fort som möjligt om du ännu inte äger den. Richard Matheson skriv sin roman redan 1954 och sedan tidigare finns det två filmer baserad på den. The Omega Man från 1971 och The Last Man on Earth från 1964.

Att rättigheterna är sålda är inte lika med att en uppföljare är på gång, bara att möjligheten finns. Skulle det gå vidare så är det första gången en uppföljare har gjorts på Mathesons bok.

9 reaktion på “Uppföljare till I Am Legend på gång?

  1. oj, jag hoppar högt av innelig lycka att en av de sämsta jäkla filmerna i år får en minst lika kass uppföljare..

  2. Konstigt nog så kan jag tänka mig en uppföljare till den här, även om den inte skulle lyckas.

    Hmm… denna gång så utspelas det i Los Angeles och huvudperson blir denna gång, åh ska vi säga några välbetalda skådisar som Jim Carrey eller Tom Hanks.

    Blir det en kvinnlig huvudperson så lär det bli Julia Roberts eller Sandra Bullock. Bara en tanke…

  3. Filmen i sig är väl ok, men den har fan inte mycket gemensamt med boken. Tycker nästan att de kunde ha valt en annan titel.

  4. Uppföljaren kommer handla om allt som hände innan, alltså innan New York blev ödelagt osv. Jag hörde det att det skulle vara så iaf.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>