Gemma är Bond-tjej och bilder från inspelningen ramlar in

Daniel Craig som James Bond och Gemma Arterton

Hollywood Reporter har rapporterat att Gemma Arterton (se den infällda bilden ovan) är den nya Bond-tjejen. Ett rykte om Gemma har florerat ganska länge och vi kan nog anta att vi nu bara är dagar från ett officiellt tillkännagivande av detta.

Som vi förra veckan rapporterade så har den Marc Forster-regisserade Bond-filmen precis påbörjat sin inspelningen och Just Jared har en hög med bilder på den hemliga agenten och i ett annat inlägg hittar du en hög med bilder på Dame Judi Dench.

8 reaktion på “Gemma är Bond-tjej och bilder från inspelningen ramlar in

 1. jag tror att nyheten är lite förhastad… vad jag har hört ska arterton vara med i Bond 22, men inte vara den kvinna som spelar den viktigaste rollen. kul dock med nyheter om nästa 007-film! :)

 2. FEL! FEL! FEL! FEL! FEL! FEL! FEL! FEL! FEL! FEL! FEL! FEL! FEL! FEL! FEL! FEL! FEL! FEL! FEL! FEL! FEL! FEL! Amatörer!

 3. Nyheten är inte det minsta förhastad eller fel. Bilderna kommer från en inspelning och Gemma är med i filmen.

  Nu är det dock klart med en till bond-tjej. En nyhet som antagligen kommer synas på Bloggywood inom kort, fast lusten att skriva försvinner ibland väldigt fort.

  http://www.empireonline.com/news/feed.asp?NID=21737

  Ska bli intressant att se ”Henry från Norrköpings” vidare diskussioner här på Bloggywood. Han/hon verkar som en kille/tjej med mycket att tillföra.

 4. Pingback: Bond 22 får svenskt releasedatum - Bloggywood - En blogg om film.

 5. Att skriva ”FEL” en massa gånger och sedan ”amatörer” är väl inte mycket till kritik? Det är väl mer ohyfs eller en galnings pladder.

  ”Kritik” kan vi kalla det när du kommer med en ordentlig synpunkt på innehållet.

 6. Henry: lägg ner. Eller gör bättre själv.

  Kraftig varning för gubbsjuka här men OJOJOJ vad Gemma Arterton är sassy! Flämt. Nån som sett ”St Trinians”?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>