Guillermo del Toro vill regissera sista Harry Potter-filmen

Guillermo del Toro med PotterMannen som gett oss en av förra årets bästa filmer, Pan?s Labyrinth, Guillermo del Toro har berättat för MTV att han tycker att han vore perfekt att regissera den sista Harry Potter, Harry Potter och dödsrelikerna. Slashfilm skriver följande uttalande av del Toro.

?I?m definitely interested,?? he insisted, ?now that the movies have grown darker. They have a contrast between the gloomy existence of the kid and the world he?s exposed to. They have evolved into a really nice universe.??

Del Toro var en av de som omtalades för registolen för den tredje filmen, Harry Potter Och Fången Från Azkaban, men uppdraget gick till Del Toro’s goda vän Alfonso Cuar?n. Slashfilm skriver att dom tycker den sista filmen passar verkligen in på hans sätt att filmatisera och att han faktiskt verkar ha en passion för projektet.

?I got [?Deathly Hallows?] for my daughter and she was like ?When are you going to give it to me???? he smiled. ?I read it and I was very moved by the ending. It ends very much like a Dickens novel.??

Filmerna hittills blivit bättre och bättre för varje ny film. Den senaste tyckte jag dock kändes väldigt avkortad i förhållande till boken. Guillermo del Toro har däremot mitt fulla förtroende att filmen kommer bli superb om han får axla regi-manteln. Vad tror ni?

4 reaktion på “Guillermo del Toro vill regissera sista Harry Potter-filmen

  1. Jag håller med föregående talare – det svårt att hitta en bättre regissör för jobbet. Dessutom är Harry Potter och fången från Azkaban i hård konkurrens med Harry Potter och Fenixorden i mitt tycke den bästa filmatiseringen av böckerna, i synnerhet på grund av dess mörka tema.

  2. Pingback: Guillermo del Toro regisserar The Hobbit - Bloggywood - En blogg om film.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>