Trailer till The Bank Job – Filmen sportar en vacker poster

The Bank Job med Jason Statham

Sugen på en lite retro-bank-rånar-rulle? Jason Statham är snart aktuell i The Bank Job från regissören Roger Donaldson. En stöt-film är alltid underhållande att titta på och bättre blir det när man ser att The Bank Job utspelar sig ett par år bakåt i tiden. Vi slipper alltså, förhoppningsvis, en massa hi-teck mumbojumbo.

First Showing visar upp den nya trailern till The Bank Job. ?ven om jag tycker att den är lite för lång och visar lite för mycket så kan man känna en viss pepp.

Och för att komma in i den där riktiga retrokänslan så ta en titt nedan på den vackra affischen. Steve McQueen-känsla så det dryper om det. Typografin för Statham och filmens titel känns dock inte klockren när fotot är så vackert.

Bank Job poster

6 reaktion på “Trailer till The Bank Job – Filmen sportar en vacker poster

 1. Försökte leta upp några fler exempel, men har lite ont om tid.

  Nu ligger ju texten med titeln m m till höger för att det ska fungera med Stathams ansikte. En centrering av texten fungerar inte, då ser det konstigare ut:

  http://bloggywood.se/wp-content/uploads/2008/01/bankjob-poster-big_center.jpg

  Däremot borde du kunnat lösa det på ett annat sätt för att slippa det tomma utrymmet till vänster. Nu är ju ”utrymme” också en grej man sak designa med i åtanke. Men detta utrymme fungerar inte.

  Ta en titt på:
  http://posterwire.com/archives/category/vintage

  Alla posters där tycker jag fungerar.

 2. Kan nog bli en rulle att se fram emot. Förmodligen inget mästerverk men däremot god underhållning.
  Stör mig dock inte på nåt i posterns typografi utan diggar helheten. Föstår dock vad Daniel menar…kanske bara centrera titeln och behålla Stathams namn på sin plats?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>