Brad Renfro död vid 25 års ålder

Brad RenfroSkådespelaren Brad Renfro, vars karriär startade tidigt med en roll i The Client med Susan Sarandon och Tommy Lee Jones, hittades under tisdagen död i sitt hem i Los Angeles. Dödsorsaken är ännu okänd.

?ven om han var skådespelare så har han de senaste åren mera varit känd för sina problem med alkohol och droger. Tiden innan sin död jobbade Renfro hårt med att bli kvitt sina beroenden.

Vid 12 år åler gjorde Renfro The Client. Hans andra filmer var bland annat Sleepers, Deuces Wild, Bully, Apt Pupil och The Jacket.

Via CNN.

5 reaktion på “Brad Renfro död vid 25 års ålder

  1. Oj, det trodde man aldrig. Men med tanke på sin drog och alkohol problem så var dödsorsaken rätt stor.

    Vem blir det härnäst? Pete Doherty? Amy Winehouse? Edward Furlong?

  2. Skrev nog lite fel där. Med tanke på att han var bl.a. drogberoende och ja, man sa att han slutade, men jag läste att han festade med några kompisar innan han dog och fester kan gå lite i överstyr…

    Så min gissning är att han tog en överdos och ”somnade”. Håller man på med droger så är risken stor att man dör, det var det jag menade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>