?ntligen en teaser till Star Trek!

USS Enterprise

?ntligen har den kommit, och den har exakt det innehållet som vi beskrev förra veckan att den skulle ha. Men istället för att läsa den beskrivningen kan nu istället beskåda teasern till den kommande Star Trek-filmen. Den hade premiär i helgen framför JJ Abrams producerade Cloverfield och letade sig upp online nu under kvällen.

Ta en titt, och glöm inte att meddela dina synpunkter bland kommentarerna!

Se teasern hos Yahoo! Movies (HD-kvalitét finns)

6 reaktion på “?ntligen en teaser till Star Trek!

  1. ?r det bara jag som är lite skeptisk till den alltigenom amerikacentrerade synvinkel i trailern? Det var ju precis tvärtom vad man förespråkade i Star Trek om jag inte minns fel? Alla ska vara glada och leva i harmoni, och ingen är bättre än någon annan? Varför skulle annars en ryss få va med på Enterprise mitt under Kalla Kriget?

    Och JJ Abrams… Don’t get me started on JJ Abrams…

  2. Ska se den här teasern. Enda problemet är att Yahoo Movies faktiskt Suger Rumpa. Deras uppfattning om ”streaming” verkar vara att skicka tre sekunder film och sen låta tittaren vänta 7 sekunder på nästa tre sekunder film, osv.

    Såvida man inte känner för att se trailers i Flash-format, men då är kvalitén jämförbar med att se piratkopierade filmer genom ett badrumsfönster.

  3. Pingback: Premiären av Star Trek skjuts upp - Bloggywood - En blogg om film.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>