Palahniuks Choke recenseras och får en amerikansk distributör

Choke

Slashfilm recenserar Choke som visas borta i Sundance och de älskar varenda minut av filmen. Låter peppande. De rapporterar också att en amerikansk distributör har plockat upp rättigheterna för filmen. Lågbudgetfilmen Choke, kostade ungefär 3,4 miljoner dollar att spela in, kommer att visas på de amerikanska biograferna via Fox Searchlight.

Fox Searchlight är duktiga på att distribuera och göra PR för sina små filmer. De har tidigare skött om distributionen för Juno, Little Miss Sunshine, Garden State, Thank You For Smoking, Napoleon Dynamite, Sunshine och Sideways.

Alla dessa filmer har haft en svensk biopremiär, kan vi nu hoppas på att få se Choke i svenska biografer?

2 reaktion på “Palahniuks Choke recenseras och får en amerikansk distributör

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>