Heath Ledger – Karisma lika naturligt som tyngdkraften

Heath Ledger

Heath Ledgers död förra veckan kom oväntat. Chockerande och oväntat. Att film kan påverka dig som person har verkligen bevisats då jag verkligen känner sorg över en person som jag aldrig träffat i verkligheten, men som jag sett så många gånger i filmens värld. Regissören Christopher Nolan jobbade tätt inpå Heath Ledger under den kommande The Dark Knight, som visade sig bli Heaths sista film. För Newsweek skriver Christopher en längre text om Heath och om hur han kommer att komma ihåg honom.

I would visualize the screening where we’d have to show him the finished film?sitting three or four rows behind him, watching the movements of his head for clues to what he was thinking about what we’d done with all that he’d given us. Now that screening will never be real. I see him every day in my edit suite. I study his face, his voice. And I miss him terribly.

Artikeln heter Charisma as Natural as Gravity. Läs den.

4 reaktion på “Heath Ledger – Karisma lika naturligt som tyngdkraften

  1. Det roliga är hur alla lovordar honom såhär i eftermälet. Det är väl i ärlighetens namn aldrig någon som har tyckt att Heath Ledger är något speciellt? Bara för att man kan pussa en annan cowboy blir man inte en bra skådis.

  2. det roliga är hur alla smutskastar honom på efterhand Mäla.

    Han var och förblir tidernas bästa skådespelare. Om dina vidder hade gått lite längre än Brokeback skulle du fatta det.

    RIP Heath <3

  3. The dark knight blev inte Ledgers sista film, 2009 släpps hans sista film, förövigt mycekt tyngt crwe, bland anant i rollerna, johnny deep, lilly cole, jude law och heath ledger. Ser vi fram emot!

  4. The dark knight blev inte Ledgers sista film, hans sista film släpps 2009, och har ett otroligt crew där i bland, johhny deep, lily cole, jude law och heath ledger. det ser vi fram emot!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>