Vill du se kristalldödsskallen?

Vill du inte se den så sluta läs i detta nu. Bilderna är lite längre ned i inlägget. AICN har fått tag på en bild på kristalldödsskallen (skönt namn) från Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull. Bilden kommer från ett japansk promotionmaterialföretag och visar äver små nyckelringar av den heliga graalen, Temple of Doom-stenarna m m. Det verkar som om filmen följer Frank Darabonts tidigare linje kring det utomjordiska.

Nedan bilder är en SPOILER. Om den nu stämmer. Det är inte helt omöjligt att detta är fejk.

2 reaktion på “Vill du se kristalldödsskallen?

  1. Måste bara säga att det är schysst att ni spoilervarnar, andra filmbloggar borde ta efter, jag ville inte se skallen så jag blev glad när ni varnade… Nån timma senare öppnar jag en annan filmblogg och vips, där var den… utan spoilervarning…

    Keep up the good work.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>