Doctor Parnassus sajt är uppe

Parnassus

En webbsajt för Terry Gilliams The Imaginarium of Doctor Parnassus har gått live (men konstigt nog kommer jag inte in på den i detta nu). Vi hoppas att den bara är nere tillfälligt. Den kan tolkas (om den nu var uppe) som att Gilliams projekt nu har hittat en väg att fortsätta på efter Heath Ledgers plötsliga död.

Det första alternativet vi hörde var att Johnny Depp skulle ersätta Heath helt och hållet och alla hans scener skulle filmas om. Det andra alternativet skrev vi om förra veckan och handlade om att återskapa Heath med datorns kraft.

Ett tredje alternativ har framträtt enligt AICN och handlar om att helt enkelt behålla alla scener med Heath, men spela in de som saknas med en ny skådis (Johnny Depp kanske?). Lösningen är ska vara att Heaths rollfigur ändrar skepnad/person när han träder in i en magisk spegel.

Det ska bli spännande att se hur det går med denna film. Alternativ tre känns som den enklaste, och bästa, lösningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>