Josh Brolin är den nya Terminator?

Josh Brolin
Josh Brolin i No Country For Old Men.

Regissören McG har pratat med The213.net om den kommande Terminator Salvation: The Future Begins. Som du kanke minns så skrev vi lite om projektet för nästan två månader sedan. Då nämnde vi att John Connor, som spelas av Christian Bale, inte skulle ha en särskilt framträdande roll. Detta är fel. Enligt regissören så kommer John Connor få mycket tid på duken.

”John Connor’s a major player in it – Christian Bale’s playing that part.”

Status på filmen är att manuset är i stort sett klart. De har börjat förbereda produktionsstarten men vill även fila lite mera på manuset. Filandet får dock vänta lite tills strejken är helt löst. Vidare så får McG frågan om vem som skulle vara hans drömterminator:


”And there’s guys out there like Russell Crowe and Eric Bana, bring a good physicality, they do what they do, but I don’t know if they’re exactly right at the end of the day. (Smiles) Josh Brolin is a very exciting actor – we’ll see.”

Josh Brolin har haft ett enastående år bakom sig med roller i American Gangster, Planet Terror, In the Valley of Elah och No Country For Old Men. Kanske inte den typiske Terminatorn, men jag är helt klart intresserad.

Nu ska vi komma ihåg att detta inte betyder att det blir så. Josh verkar vara McGs favorit och det kan hända att han trycker på för att få honom. Det återstår att se vad som händer.

2 reaktion på “Josh Brolin är den nya Terminator?

  1. Alltså…skulle det inte vara ”roligare” om man gjorde något nytt med Terminatorn igen. Först muskelberget Arnie, sen slimmade Patrick, sen sexiga Kristanna. Fan…Andy Serkis? Seriöst alltså! En liten, till synes, mesig typ?

  2. Så länge vi slipper Arnold i den här. Han började bli för gammal för Terminator innan trean kom. Brolin tror jag skulle funka, Bana är jag desto mer skeptisk till. McG är jag fortfarande som mest skeptiskt till

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>