Ny rollbesättning för Terminatorfilmen

Sam Worthington

Variety rapporterar att Sam Worthington är klar för rollen som ”Marcus” i nya Terminator-filmen. I december skrev vi lite närmare om karaktären ”Marcus”. Då nämnde vi att han skulle vara huvudkaraktären i den första filmen och de två följande. Något som korrigerade något i förra veckan när regissören McG gick ut och sade att John Connor (Christian Bale) är en ”major player” i första filmen och de två följande.

Detta betyder ju så klart inte att det inte kan vara flera huvudkaraktärer. Så räkna med en framskjuten roll för Sam Worthington. Så, vem är Sam Worthington?

Tydligen kommer han rekommenderad från självaste James Cameron. Han medverkar i Camerons kommande rulle Avatar. En följdfråga på detta är: ”Hur insyltad är Cameron i det nya Terminator-projektet?”. Ju mer desto bättre är mina förhoppningar.

Variety beskriver Marcus roll och resten av filmserien så här:

Marcus is a central figure in a three-picture arc that begins after Skynet has destroyed much of humanity in a nuclear holocaust. A group of survivors led by John Connor (Bale) struggles to keep the machines from finishing the job.

Terminator Salvation: The Future Begins är planerad att komma ut på biograferna till sommaren 2009.

3 reaktion på “Ny rollbesättning för Terminatorfilmen

  1. Såg idag att Anton Yelchin är aktuell som Kyle Reese, vilket i mina öron (och ögon) låter väldigt tokigt. Nog för att denna ska utspela sig 10 år innan första filmen och Yelchin är en duglig skådis, men nog [svordom] är det en viss skillnad i visuell badass-het mellan honom och Michael Biehn?

  2. Vad har denna Anton Yelchin gjort för andra projekt???

    Nog är Michael Biehn för gammal för att spela Kyle Reese, men jag har då ändå inget emot att se honom igen.

    Jag har då ändå inga stora förhoppningar för den här serien av uppföljare, så vem bryr sig…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>