Premiären av Star Trek skjuts upp

En del ändringar i schemat har uppstått nu när författarstrejken är över i Hollywood. Det första stora tillkännagivandet är att premiären av J.J. Abrams kommande Star Trek skjuts frammåt. Från ett december datum till den 8:e maj 2009. Den tävlar då alltså med bland annat X-Men Origins: Wolverine som vi precis skrev om.

Anledningen är enligt Paramount att det finns större möjligheter att tjäna mer pengar på filmen i maj månad än under julen. Ett resonemang som vi alla kan köpa. Det tänkta datumet var den 25 december, och behåller man det datumet så lär inte många fanboys stå ute och köa för midnattsvisningen, en del skulle nog göra det, det tror jag, men det är ju trots allt julafton.

Det har även uppstått en del interna mummel från inspelningen. Tydligen är Abrams intresserad av att filma fler scener, scener som inte stod i manuset. Filmandet har pågått sedan i januari men författarstrejken har stoppat Abrams att filma sådant som inte stod i manuset. Nu när strejken är över har Abrams möjlighet att få fler scener skrivna och förhoppningsvis filmade.

Har du ännu inte sett den, ta en titt på teasern till Star Trek.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>