Michael Bay, AWESOME

Regissören Michael Bay har börjat ställa upp i diverse reklamer. Först dök han upp med en cameo i en annan reklam. Nu är han ännu en gång sig själv i en reklam för Verizon FiOS TV och FiOS Internet services. Vi kommer väl troligt inte att få det i Sverige, men det är skoj att se Michael Bay ha lite självdistans såhär på fredagen :)

Se båda nedan.


>

2 reaktion på “Michael Bay, AWESOME

  1. Haha, den andra var riktigt bra. Rätt smart av Bay att vara med i reklamfilmerna och skoja med hela Michael BOOOM! Bay-grejen. Tror det kan ge honom en hel del goodwill från alla som brukar klaga på honom.

    Själv tycker jag Bays filmer oftast är riktigt underhållande. Man får ta det för vad det är.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>