Trailertips: The Happening

The Happening
Nu har den amerikanska versionen av trailern till M. Night Shyamalan?s The Happening kommit ut. Den internationella fanns ute på nätet tidigare denna månad men blev snabbt nertagen av Fox. Slashfilm spekulerar i att det kan bero på de lite mera grafiska bilderna som finns i den trailern.

Trailern berättar inte speciellt mycket kring vad filmen handlar om, men Shyamalan brukar ju inte vilja avslöja allt för mycket om sina filmer innan premiären. Som Daniel skrev i ett tidigare inlägg om filmen som är handlingen liknande ”Något typ av fenomen får folk att börja ta livet av sig, men ingen förstår riktigt hur det hänger ihop och vilka konsekvenserna blir och folk flyr hals över huvud.”


2 reaktion på “Trailertips: The Happening

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>