Danny Huston är William Stryker

dannyhuston.jpg

Danny Huston är klar för att spela William Stryker i X-Men Origins: Wolverine enligt JoBlo. Huston har du tidigare kunnat se i bland annat The Proposition, Marie Antoinette, The Aviator, The Constant Gardener och Children of Men. Här senast sågs han som vampyr i 30 Days of Night. I X2 spelades Stryker av Brian Cox.

Om handlingen:
This film leads up to the events of X-Men and tells the story of Wolverine’s epically violent and romantic past, his complex relationship with Victor Creed, and the ominous Weapon X program. Along the way, Wolverine encounters many mutants, both familiar and new, including surprise appearances by several legends of the X-Men universe.

3 reaktion på “Danny Huston är William Stryker

  1. Pingback: Taylor Kitsch är Gambit i X-Men Origins - Bloggywood - En blogg om film.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>