Taylor Kitsch är Gambit i X-Men Origins

Taylor Kitsch är Gambit

Det är säkert fler än jag som har inför varje ny X-men film med spänning väntat på nyheter om att Gambit (AKA Remy LeBeau) ska vara med. Men tre filmer kom och ingen Gambit. Har varit ett stort fan av just Gambit då man aldrig kunde sätta fingret på honom i serierna, var han god eller ond?

Nu skriver EmpireOnline att Taylor Kitsch (Snakes on a Plane, The Covenant) skrivit på för att medverka i tre filmer som just Gambit. En av dom är X-Men Origins: Wolverine. Tyvärr blev det då inte som många rykten sagt att Lots’s Josh Holloway (Sawyer) som när man tänker på det faktiskt skulle passat.

Handlingen i X-Men Origins: Wolverine hittar du i Daniels inlägg om William Stryker.

Vill du läsa mer? Titta in på SuperHeroHype.

8 reaktion på “Taylor Kitsch är Gambit i X-Men Origins

 1. Holloway hade varit perfekt men det här blir säkert bra med.

  För övrigt sägs Ryan Reynolds spela Deadpool i Wolverine med (och i en egen Deadpool-film förr eller senare)!

 2. läste även att Ryan Reynolds ska spela Deadpool. Har ingen aning om vem det är för mitt intresse för Marvel o X-men är inte specielt stort, även fast dom 2 första X-Men filmerna va riktigt bra =)

  AICN
  Slashfilm

 3. Intressant…
  Mitt namn kom inte med och ja såg alla kommentarer förutom ”acliment” som såklart tog upp det ja skrev 2h innan…

 4. Anonym: Har du inte tidigare skrivit en kommentar här så hamnar den första kommentaren direkt i modereringskön. Det var nog därför du inte såg din kommentar. Nu när du har kommenterat så bör de dyka upp direkt (om de nu inte innehåller länkar, för då hamnar de i kön igen).

 5. jag tro att Avalanche ska komma brotherhood och x-men gänget cannonball ska komma också en kvinna Boom boom ska komma dit x-mengänget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>