Artwork till Camerons Avatar

Avatar

Den italienska filmsajten Bad taste har fått tag på det första artworket till James Camerons Avatar (som jag har sett i alla fall). Det säger dig kanske inte så mycket, men är du precis som jag peppad för denna film så är det ju alltid intressant.

Enligt ryktet ligger budgeten för Avatar på runda slängar 200 miljoner dollar. Filmbolaget tar en chansning a la Titanic med Avatar, men den chansningen gick ju hem. Avatar har premiär i slutet av 2009.

En reaktion på “Artwork till Camerons Avatar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>