Oscarsgalan på 60 sekunder – Så som Daniel vill se den

Oscarsgalan

Jag tror nog att Helena tyckte jag var smått irriterande igår på Skype-chatten. Vid ett flertal ställen gnällde jag över Oscarsgalan med dess långsamma tempo, eviga montage och musiknummer (Once var ju bra igår och den enda Oscarslåten som jag de senaste månaderna lyssnat regelbundet på i iPoden). Galan är alldeles för lång för att man ska se den med gott humör mellan klockan 02.00 och 06.00. Så är det bara. Helena älskar det dock. Bort med alla stentrista montage och musiknummer så kanske de kan få ned galan till två timmar.

Mahalo Daily har satt ihop ett litet klipp för dig som vill se Oscarsgalan på 60 sekunder, något som passar mig riktigt bra.

ps. För dig som undrar hur det gick i Oscarstävlingen vi hade så håller jag på att sammanställa resultaten. Vi fick en del bidrag via mejl och forumet som måste rättas.

3 reaktion på “Oscarsgalan på 60 sekunder – Så som Daniel vill se den

  1. F**k no! hehe, minns när jag började titta på det, när Titanic vann så gick galan över tiden med 2 timmar, och det resulterade med mer improvisation, roligheter och på så vis gör den mer underhållande. Gärna mer tid och man måste låta stjärnorna (som fakitskt finns där, varför ha de där om man inte använder dem) göra de dem är bäst på, underhålla…

  2. Synda att dom inte kan ta bort reklamen. Då hade galan klockat in på en bra tid. Sedan är det synd att det är under natten också något som är svårt att ändra på.
    Man var väldigt seg på jobbet i måndags.

  3. Hehe, Daniel, du började ju gnälla innan galan ens börjat ;)…Du skulle varit med för några årsedan som Joakim var inne på, när galan ständigt drog över…men jag håller med att det blev rolig underhållning av improvisationerna! Jag har dem alla på vhs, jag kan skicka dem till dig om du vill ;).

    Jag älskar filmgalor! Montagen är bland det roligaste, men musiken är mest toa-besöks-godis-ätar-pauser :D. Men jag hade inga fasta punkter i min tillvaro som barn och skaffade mig egna, oscargalan är en av dem :D….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>