Jason Statham i Transporter 3

Jason Statham i Crank
Jason Statham i Crank

Variety rapporterar att Jason Statham återvänder en tredje gång för att göra rollen som Frank Martin i Transporter-serien. Statham får även sällskap av Francois Berleand som medverkat i det två tidigare filmerna som Tarconi.

Nytt för den tredje filmen är att Robert Knepper också medverkar, Knepper känner du nog igenom som Theodore ”T-bag” Bagwell från Prison Break. Kan vi gisa att Knepper spelar en elaking?

Du som har sett båda filmerna hittills, lämna gärna en kommentar. Det var ett bra tag sedan jag såg den första filmen, den andra har jag inte alls sett. Jag minns den första som ganska underhållande och skön popcornfaktor.

5 reaktion på “Jason Statham i Transporter 3

  1. Helt sant som du skriver. Den första har hög popcornfaktor och är underhållande. Den andra tycker jag blev lite för mycket av det goda. Dom liksom poppar popcornen perfekt, men sedan sliskar dom på med för mycket tillbehör, blev lite som med crank.
    Med andra ord tycker jag ettan är riktigt bra, men två:an är ingen höjdare.
    (?ndå äger jag en box med båda) :P

  2. Gillar båda filmerna trots bristande skådespel och logik. Visst är tvåan väldigt överdriven, men ser man den på rätt sätt så blir det bra slöunderhållning

  3. Låter sjukt nice att det kommer en tredje film! Jag har sett båda två, ettan var riktigt bra tycker jag, tvåan var tyvärr inte lika bra. Väntar med spänning tills trean kommer ut :)

  4. hmm, jag tycker faktiskt filmerna är bra … plus att jason är riktigt hot för att vara äldre. skulle inte kalla någon av dom överdriva när de finns mycket värre filmer :) så av mig får dessa filmer bra betyg faktiskt :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>