Första bilderna från Richard Kellys The Box med Marsden och Diaz

box-firstlook-marsden-diaz.jpg

Har du sett Donnie Darko och älskade den? Tyckte du den var så pass bra att du såg fram emot Richard Kellys andra film Southland Tales men har blivit avskräckt av de uppskjutna datumen, omklippningen och hur den blev sågad vid fotknölarna av precis ALLA? ?r du efter det fortfarande intresserad av vad Richard Kelly har för sig och känner en viss pepp inför hans tredje film? Ja. Jag är det i alla fall.

Bilder från regissören Richard Kellys tredje film The Box har letat sig upp online och dessa kan du nu beskåda här. The Box är baserad på en tidigare förlaga av Richard Matheson (I Am Legend) och handlar om förortsparet Arthur och Norma Lewis och deras unga barn. De kommer över en mystisk låda som en minst lika mystisk främling levererar till dem. Främlingen förklarar att lådan kan, genom en knapptryckning, ge ägaren en miljon dollar men samtidigt dör en person i världen.

I rollerna ser vi James Marsden, Cameron Diaz och Frank Langella. Det enda premiärdatumet jag kan hitta är 2008. Jag är verkligen sugen på att se vad Kelly har gjort denna gång.

Se fler bilder efter hoppet!

box-firstlook-05.jpg

box-firstlook-04.jpg

box-firstlook-03.jpg

box-firstlook-02.jpg

En reaktion på “Första bilderna från Richard Kellys The Box med Marsden och Diaz

  1. Tilläggas bör att historien redan filmats till 80-talsversionen av Twilight Zone-serien. Jag undrar verkligen hur de ska kunna sträcka ut historien till en hel långfilm… Jag medger att historien är rätt underhållande, men sluttwisten är alldeles för enkel och håller definitivt inte för en hel film.
    Jag passar på att spoila Twilight Zone-versionen här: När paret slutligen bestämmer sig för att trycka på knappen så dyker främlingen upp igen och tar tillbaka lådan. Då går ljuset upp för paret. Han kommer förstås gå vidare med lådan till någon annan, och när han trycker på knappen….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>