Trailertips: Starship Troopers 3

I början av januari skrev jag att jag var peppad inför den tredje Starship Troopers-filmen. Idag har jag sett trailern och… jag vet inte. Det är nog lite för tidigit på morgonen och jag har grym huvudvärk.

Det märks väldigt väl att de har satsat på samma ironiska och lite ostiga känsla som i första filmen. Här märks det dock att budgeten inte riktigt är den samma. Det är mycket möjligt att trailern har gjorts extra ostig och extra ”b” för att få fram den där ”fejkade reklam”-looken. Ta en titt och bedöm själv:

5 reaktion på “Trailertips: Starship Troopers 3

  1. Jag älskade ettan. Gillar den där ironiska politiska undertonen som Verhoeven har i några av sina filmer. Har inte sett två då kompisarna sa ett den supersög. Jag vet inte vad jag ska tycka nu. Härligt med den ?fejkade reklam??-looken, men det blev lite mycket. Skönt också att Rico är tillbaka. Men den känns lite B. :/

  2. En större budget hade inte skadat, kan säkert underhålla på DVD en kväll med grabbarna men jag hade nog innerst inne hoppats på lite mer, dum som man är.

  3. Ptja, den första gick väl an. Men jag hade helst sett en ”reboot” och en story/stil som mer gick i linje med boken den baseras på.

  4. Ajaj, det här ser inte bra ut.
    Effekterna ser ju riktigt dåliga ut, speciellt när man ser dom springa mot kameran =\

    1an va ju underhållande efter man insåg att man inte skulle ta den på så stort ansvar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>