Wolverine och Hulken på bild i Empire

wolverine1.jpg

Empire lyckas alltid med de där exklusiva bilderna. När kommer det några exklusiva bilder till Bloggywoods postlåda? Den enda vi har lyckats med är att bli lovade exklusiva klipp från Ping-pongkingen men sedan blivit snuvade på dem.

Empire har i alla fall lyckats få tag på två bilder från X-Men Origins: Wolverine respektive The Incredible Hulk. De första är bättre än de andra i mitt tycke. Det som känns lite konstigt är att det bara är fyra månader kvar till den amerikanska biopremiären av The Incredible Hulk, och dessa bilder och några till är det enda vi har fått se. Inte en affisch, inte en trailer, inte ett endaste litet klipp. Retas de med oss eller skäms de?

Ta en titt efter hoppet för att se alla bilder.

X-Men Origins: Wolverine
wolverine2.jpg
Välslipade klor

X-Men Origins: Wolverine
wolverine21.jpg
Wolverine gästspelar i Project runway

The Incredible Hulk
hulk.jpg
Edward Norton har inte bara farfars shorts på sig. Han har även farfars vågräta rynkor på halsen.

The Incredible Hulk
hulk2.jpg
William Hurt. Vilken musche!

2 reaktion på “Wolverine och Hulken på bild i Empire

  1. Det är väl inget fel på klorna, dem ser väl ut som dem var i filmerna. He he, ser ut som att Edward Norton har fått en fin solbränna.

    Längtar tills filmerna kommer:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>