Indiana Jones Trilogin, nysläpp på dvd

Indy Raiders

Paramount Home Entertainment meddelar att dom kommer släppa nya Special Edition DVDer av Indiana Jones Trilogin den 13e maj, passande till premiären av Kingdom of the Crystal Skull. Jag själv äger redan den äldre boxen som kom för några år sedan, säkert är det fler där ute. Denna nyutgåva kommer innehålla en del nytt extramaterial. Saknas gör fortfarande kommentatorspår av Lucas/Spielberg vilket hade fått mig att köpa filmerna igen. Kanske kommer det på ett framtida BluRay-släpp. Slashfilm saknar även Raiders of the Lost Ark: The Adaptation (en remake av ett gäng ungdomar).
Dom kommer väl förhoppningsvis till Sverige.

Slashfilm skriver att dom kommer innehålla följande:

Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark Special Edition DVD is presented in widescreen enhanced for 16:9 TVs with Dolby Digital English 5.1 Surround, French 2.0 Surround and Spanish 2.0 Surround and English, French and Spanish subtitles. The disc includes the following special features:

? Raiders of the Lost Ark: An Introduction by Steven Spielberg & George Lucas
? Indiana Jones: An Appreciation?The cast and crew of Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull pay tribute to the original trilogy.
? The Melting Face?A recreation of the amazing physical effect of the villain?s melting face in Raiders of the Lost Ark, including Steven Spielberg and George Lucas commenting on the evolution of visual effects and CGI.
? Storyboard Sequence?The Well of Souls
? Galleries
? Illustrations & Props
? Production Photographs & Portraits
? Effects/ILM
? Marketing
? Lego Indiana Jones: The Original Adventures Game Demo and Trailer

Indiana Jones and the Temple of Doom Special Edition DVD is presented in widescreen enhanced for 16:9 TVs with Dolby Digital English 5.1 Surround, French 2.0 Surround and Spanish 2.0 Surround and English, French and Spanish subtitles. The disc includes the following special features:

? Indiana Jones and the Temple of Doom: An Introduction by Steven Spielberg & George Lucas
? Creepy Crawlies?Steven Spielberg, George Lucas and Frank Marshall reminisce about snakes, bugs and rats.
? Locations?Travel across the world to discover where the films take place and where they were shot.
? Storyboard Sequence?The Mine Cart Chase
? Galleries
? Illustrations & Props
? Production Photographs & Portraits
? Effects/ILM
? Marketing
? Lego Indiana Jones: The Original Adventures Game Demo and Trailer

Indiana Jones and the Last Crusade Special Edition DVD is presented in widescreen enhanced for 16:9 TVs with Dolby Digital English 5.1 Surround, French 2.0 Surround and Spanish 2.0 Surround and English, French and Spanish subtitles. The disc includes the following special features:

? Indiana Jones and the Last Crusade: An Introduction by Steven Spielberg & George Lucas
? The Women: The American Film Institute Tribute?The three Indiana Jones women (Karen Allen, Kate Capshaw and Alison Doody) reunite for a discussion.
? Friends and Enemies?Steven Spielberg, George Lucas and Indiana Jones writers discuss how they created the most iconic characters in film history, including a look at new faces in Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull.
? Storyboard Sequence?The Opening Sequence
? Galleries
? Illustrations & Props ? Production Photographs & Portraits ? Effects/ILM ? Marketing ? Lego Indiana Jones: The Original Adventures Game Demo and Trailer

4 reaktion på “Indiana Jones Trilogin, nysläpp på dvd

  1. Förstår inte riktigt varför de gör detta. Eller jo, för att tjäna lite mer pengar. Men precis som du så äger jag den ”gamla” boxen. Köpte den för 25 dollar på Costco i Phoenix.

    Om den nya boxen inte kommer i Bluray eller ens har kommentarer så finns det ingen anledning att köpa den.

  2. Jag äger inte den ”gamla” boxen men är det här nåt annat än ett krasst försök att krama mer pengar ur fansen blir jag förvånad.

    Eventuellt kommer jag att slanta upp pengar för den här boxen, men tycker det är synd när filmbolagen tar till såna här plumpa knep för att pressa pengar. Det är lika illa som de otaliga versionerna av X-menfilmerna som släpps i lagom takt för att få folk att köpa dem om igen.

  3. Funderar på om man ska köpa de gamla filmerna begagnat eller köpa denna box ny? Eller kanske fixa fram filmerna på annat vis för ärligt talat så har jag inte sett någon av filmerna och skulle gärna göra det innan fyran… Skäms smått :P!

  4. JoeZ: Det är helt fantastiskt! Vad kul att du har lyckats med att INTE se filmerna. :-) Vore kul att ha de tre filmerna framför sig faktiskt, att få se dem för första gången. Hoppas du gillar dem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>