Bröderna Coens Burn After Reading får biopremiär i september

Ett datum för amerikansk premiär för Bröderna Coens Burn After Reading är satt till i september. Vi behöver alltså inte vänta särskilt länge innan vi kan sätta tänderna i nästa rulle från bröderna. Burn After Reading är dock, till skillnad från No Country For Old Men, en komedi och vi får hoppas att det blir en film i samma viktklass som The Big Lebowski.

I Burn After Reading hittar vi George Clooney, John Malkovich, Brad Pitt, Tilda Swinton och Frances McDormand.

Dave Poland på The Hot Blog tar fram statistikboken och undrar om filmbolaget dumpar filmen i september. September månad är oftast ingen het månad om du ska tävla om en Oscarstatyett. Ta en titt på för intressant läsning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>