Det alternativa slutet till I Am Legend

I Am Legend

I Am Legend drabbades av en del omfilmningar, den största ändringen var slutet på filmen. Nu har du chans att se ett alternativt slut på I Am Legend som även kommer att finnas med på dvd:n som släpps i amerikanska butiker den 18:e mars.

Ta en titt på slutet när nedan. Kommentera bland kommentarerna. Obs! Jag passar på nu att spoilervarna för alla eventuella kommentarer som kommer in.

11 reaktion på “Det alternativa slutet till I Am Legend

 1. ?ven om det ”maked no sense” så gillade jag det slutet lite mer, har svårt för alla ”jag offrar mig för någon idiot jag inte känner -slut”

 2. Jag håller med dig. Det finns fortfarande många saker som inte känns helt klockrena. Bl a förstår jag inte riktigt hur de kom därifrån med bilen. Reparerade de bron?

 3. ?h vad kasst! Mycket bra att det inte blev detta slut utan det andra istället.

  Fick lite ”Blade Runners lyckliga slut”-vibbar av att se detta.

 4. Jag kan förstå varför det här slutet inte blev filmens slut. Lite för…såsigt och säkert aaaalldeles för svårt för en amerikansk publik att ta in att ”monster” har känslor. Hade det gjorts lite mindre larvigt hade det varit ännu bättre. Som det är nu är det ok för mig det slut som blev.

 5. Detta slutet var mycket bättre än det som gick på bio. Gillade inte alls att de kom till en liten stad med en massa överlevande och så.

  Slutet hade kunnat vara ännu bättre än båda dessa alternativen men jag gillade verkligen att de lämnade det öppet på slutet med att de kör iväg med bilen och talar om för andra via radion att de inte är ensamma.

 6. ?r kanske det riktiga slutet mer lämpad för en uppföljare, och de behövde inte betala Will igen! Tyckte om detta slut också. Var likvärdiga nästan. Dock så gjorde det riktiga slutet mer ”sense”

 7. Det här slutet är ju betydligt närmare bokens slut, även om Neville får leva här. I boken framställs ju dessutom nattvandrarna som två olika, där en part lärt sig leva med sin ”sjukdom” och håller den i schack.

  ?sch, de har lämnat det riktiga spåret alldeles för mycket helt enkelt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>