Cirkeln är sluten för The Fast and The Furious nummer fyra

Michelle Rodriguez

?ven Michelle Rodriguez har skrivit på för att medverka i den fjärde The Fast and the Furious-filmen. Tillsammans med Vin Diesel, Paul Walker och Jordana Brewster så har vi samma gäng som från den första filmen. Regisörren från den tredje filmen, Jusin Lin, står bakom kameran.

I den fjärde filmen så slår Brian och Dominic sina påsar ihop för att hjälpa FBI att stoppa en heroinimportör. Brian och Dominic infiltrerar gänget och (nu förutspår jag resten) jag antar att komplikationer uppstår men att de till slut får tag på boven. The End. Krydda med färgglada bilar, ”hipp musik” och djupa personporträtt och du har en fjärde film lika meningsfull som de tre tidigare.

4 reaktion på “Cirkeln är sluten för The Fast and The Furious nummer fyra

  1. Jag har ju också FF som guilty pleasures. Iaf ettan och trean (som jag recenserade här på Bloggy back in the day). Med Rodriguez och Vin Diesel borde det åtminstone kunna bli lite roligt och charmigt. Med rätt regissör.

  2. Jag gillar att se finartisemilgar av bf6cker jag le4st (alltid bok ff6rst!) och ibland blir man verkligen positivt f6verraskad. Men just i detta fallet vet jag inte om jag ve5gar se filmen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>