Första bilden på Wahlberg som Payne och Kunis gör sällskap

Wahlberg - Kunis

Den första bilden på Mark Wahlberg som Max Payne av filmatiseringen av datorspelet med samma namn har letat sig ut på nätet. Som vanligt så känner man sig ganska så opepp för en tv-spelsfilmatiseringen. Många har ju barkat åt helvetet.

I samband med att denna första bild på Herr Wahlberg kommer ut så får vi också nyheten att Mila Kunis, från That 70s Show, är klar för att medverka i filmen.

?r du oklar på vad Max Payne handlar om så krestar det, i ganska korta drag, kring polisen Max Payne som får hela sin familj mördad. Payne ger sig då ut på en blodig hämdaktion.

Inspelningen av Max Payne har påbörjats i Toronto och regissören John Moore (Behind Enemy Lines) har tidigare hintat att de kanske ska satsa på en PG13-nivå på filmen. Dvs att man måste vara minst 13 år för att se filmen. Det blir till att dra ned på blod och grafisk våld alltså.

Jag hade måttligt kul med Max Payne till PC:n när det begavs. De finska utvecklarna hade lyckats ganska väl med stämningen i spelet, men du kunde ändå inte sluta tänka på att du tittade på en finsk version av en Frank Miller-bok.

7 reaktion på “Första bilden på Wahlberg som Payne och Kunis gör sällskap

 1. Usch… Max Payne hade sån trevlig stämning. Hoppas att de håller sig till orginalet och inte bara gör en film av manuset utan att bry sig om vad fansen vill se.

  Wahlberg passar tyvärr inte alls som Max Payne. Michael T. Weiss å andra sidan ser nästan exakt ut som Payne.

 2. ”I released my finger from the trigger, and then it was over”
  YEAH! Har sett fram emot denna nyhet i två år nu! Whalberg är bra, men tycker de kunde ha kört med Gibson i Payback stil :P… Eller Norton. Men Whalberg är duktig så vem vet. Hoppas de håller sig till samma stämning.
  Kunis som Mona?

 3. Jag älskade varje sekund av Max Payne 2 till pc:n, men det känns inte som någon bra idé att göra film av ett spel som så uppenbart är ett kärleksfullt hopkok av alla film noir-klichéer som finns. i spelet funkar det ju att det är så over the top, hur ska de klara det i en film som dessutom ska klara PG-13? Och bullet time blir ju bara Matrix, för nte gången, men de kanske spolar det.

  Mila Kunis som Mona? Hmm… Alldeles för ung. Linda Fiorentino skulle funka perfekt där!

  Inte vara blygsam nu Daniel, ditt photoshop-jobb på urringningen blev ju ganska lyckat. ;-)

 4. Jag gillade första Max Payne skarpt. Det var ett spel som helt levde upp till mina förväntningar. Den mörka graphic-novel looked var som spikad. Jag blev besviken när de tonade ner serie-bitarna i tvåan, som inte alls höll samma nivå.

  Film på detta? Sure, kommer säkert att se den. Blir den bra? Tiden får visa.

  (Och Michael T. Weiss ser verkligen _exakt_ ut som Max Payne och har samma röst, men han är väl inte tillräckligt stort namn)

 5. Conan: Hehe. Jag letade faktiskt efter orginalbilden på Mila, det var ju ett så uppenbart PS-jobb, men hittade bara samma bild fast lite större format, men fortfarande samma dåliga PS-jobb.

  Hade jag gjort det hade jag gjort det bättre. Så blygsam är jag. :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>